top of page
Consult

Bij een consult zal ik beginnen met het lezen van uw eigen energie, dit heet psychometrie. In uw aura is uw hele levensverhaal aanwezig in de vorm van energie. Door mij op u af te stemmen, kan ik daar bepaalde gebeurtenissen, emoties of blokkades uit oppikken.

 

Er kunnen dingen zijn waar u in het dagelijks leven tegen aan loopt of dat u met bepaalde levensvragen zit.

Ik kan u helpen helderheid te krijgen in die zaken.

Gaandeweg het consult zal ik contact maken met de ongeziene wereld en kijken welke overleden dierbaren aanwezig zijn om antwoord te geven op de vragen of handvatten te geven voor het omgaan met een bepaald proces.

 

Aan de hand van specifieke bewijzen en karaktereigenschappen kan ik zeggen wie er op dat moment aanwezig is en waarom deze persoon er is.

 

Spirit verspilt geen energie en komt dus nooit voor niets.

Een consult zal dan ook vaak afgerond worden met een hands on boodschap of advies voor u.

 

Een consult duurt ongeveer 45 minuten. Prijs op aanvraag.

Huiskameravond

Een huiskameravond is een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met deze vorm van mediumschap. Gewoon thuis, in uw eigen huiskamer. U nodigt zelf mensen uit voor de avond en ik kom bij u thuis.

 

Iedere aanwezige zal een mini-consult krijgen van ongeveer 10 tot 15 minuten. Aan het einde van de avond zal er nog gelegenheid zijn tot het stellen van vragen.

 

Ik begin om 19.30 uur, maar zal meestal iets eerder aanwezig zijn. Om te garanderen dat iedereen ook echt een reading krijgt, is het van belang om op tijd te beginnen. 

 

Ik bepaal niet wie er vanuit de spirituele wereld komt om een boodschap door te geven. Er zit dus geen bepaalde volgorde in. Een huiskameravond verloopt gewoon spontaan en aan de hand van bewijzen zal ik de spirit die doorkomt bij de juiste

ontvanger plaatsen.

 

Het minimaal aantal personen bedraagt 6 en

maximaal 9. De kosten voor een huiskameravond

bedragen 17,50,- euro p.p.

Buiten een straal van 20 km wordt 15,- euro reiskosten in rekening gebracht. 

bottom of page