top of page
Patrice Putkamer

 

Mijn naam is Patrice Putkamer, ik ben geboren in Rotterdam in 1970.

 

Ik heb altijd geloofd dat er 'iets' is wanneer we deze aarde verlaten als we komen te overlijden.

 

Deze nieuwsgierigheid nam toe toen mijn lieve vader overleed. Ik ben destijds zelf naar verschillende mediums geweest om iets van hem te vernemen en te zien of het inderdaad klopt dat het leven niet ophoudt bij de dood.

 

Tot mijn verbazing werden er specifieke bewijzen over mijn vader gegeven, dingen die men echt niet kon weten.

 

Mijn interesse was gewekt en ik wilde er zelf ook graag iets mee doen. Ik ben een cursus intuïtieve ontwikkeling gaan volgen. Daarbij kon ik mijn gevoeligheid op verschillende vlakken ontwikkelen.

 

Later verplaatste mijn interesse zich vooral naar het Engels mediumschap omdat het daarbij juist gaat om specifiek bewijs te leveren van leven na de dood en het doorgeven van boodschappen vanuit de spirituele wereld.

 

In 2010 ben ik voor het eerst op het Arthur Findlay College in Stansted geweest om daar een trainingsweek te volgen. Het Arthur Findlay College is een vooraanstaand opleidingsinstituut waar bekende Engelse mediums les geven.

In september 2010 ben ik hier in Nederland een opleiding Engels mediumschap gaan volgen bij Myrthe Bruinzeel van Mediumpraktijk Spirit & Soul in Teteringen.

 

 Ook ga ik minimaal een keer per jaar naar het Arthur Findlay College terug om daar een trainingsweek te volgen. 

Ik heb in 2015/2016 een mentorship gevolgd bij Mavis Pittilla in Engeland en met succesvol resultaat afgerond.

In 2018/2019 heb ik mijn certificaten behaald voor de Spiritualist National Union in Demonstrating and Speaking via een mentorship met Chris Drew. Volgens de engelse richtlijnen mag ik de letters CSNU gebruiken omdat ik nu officieel certificaat houder ben.

 

Het mediumschap is een continu leerproces. Contact te maken met de ongeziene wereld en boodschappen doorgeven van onze overleden dierbaren is voor mij het mooiste wat er is!

 

Onze dierbaren zijn om ons heen, ook al kunnen we hen misschien niet altijd zien, hun liefde is zeker altijd voelbaar.

 

bottom of page